Skip to main content

Digital marknadsföring

Kraftfull kommunikation som gör skillnad – med budskap som skapar känslor och driver konvertering. Vi erbjuder dig hjälp att förenkla livet för den du interagerar med.

SEO / Sökoptimering

Förbättra din webbsida med hjälp av sökmotoroptimering och få trafik som leder till fler affärer och ökad lönsamhet. Sökmotoroptimering eller SEO härstammar från engelskans Search Engine Optimization och handlar om att få dina sidor att rankas högt i sökresultatet på sökmotorer som till exempel Google. Det handlar om att optimera din webbsida för både sökmotorer och människor. En optimerad webbsida syns alltså högt upp i sökmotorernas sökresultat och driver fler besökare till din webbsida. Genom det ska du helt enkelt få mer trafik som leder till fler affärer och konvertera dina besökare till kunder.

Google Adwords

Som komplement till sökmotoroptimering kan sponsrade länkar (PPC – pay-per-click) hjälpa dig att nå ut till potentiella kunder genom att annonsera på Google. Och Google Ads är faktiskt en av de mest effektiva annonseringsmetoderna eftersom du har möjlighet att rikta in dig på personer som aktivt, utan att veta om det, söker efter ditt erbjudande på Google. Du kan även nå rätt personer vid rätt tillfälle med Google Ads och få bättre avkastning på varje spenderad krona. Vill du slippa höga kostnader för annonsering på Google Ads som inte ger resultat? Som Google Partner optimerar vi klickpriser, annonser och sökord mot uppsatta konverteringsmål.

Sociala Medier

Vi hjälper dig att skapa optimerad och pricksäker kommunikation i sociala medier. Annonsering i sociala medier ökar explosionsartat. Kanalen kan innebära stora utmaningar för dig som företagare – men öppnar också upp obegränsade möjligheter. Idag är det tre av fem personer som använder sociala medier dagligen. Med andra ord är de en naturlig del av vår vardag och därför är det många gånger ett strategiskt bra beslut att synas där. Genom strategiarbete, annonsering och analys hjälper vi dig att skapa kundnytta i dina sociala medier.